Mijn manier van werken

 

Tijdens het eerste consult wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen. Het is heel belangrijk om eerst te kijken naar het eet- en leefpatroon.

Dan wordt er een scan gemaakt met de Nes Provision.

(Zie de site van Nes Provision voor meer uitleg)

 

Daarna volgt er een behandeling met de Nes MiHealth.

 

Hoe werkt de NES MiHealth:

Een eerste herstel van de lichaamsenergie door krachtige therapie├źn, die helpen blokkades op te heffen, trigger points te stimuleren en de energiestroom te corrigeren.

 

Met de MiHealth wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangezet tot herstel. Het werkt op basis van frequenties. Vaak is 1 behandeling niet voldoende en zullen er een aantal vervolgsessies zijn voordat de klachten helemaal verdwenen zijn.

 

Vervolgens gaan wij aan het werk volgens de Kinesiologie. Dit is een therapeutische manier van werken waarbij er gebruik gemaakt wordt van spiertesten om uit te zoeken waar de balans in de mens verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans weer hersteld kan worden.

Het uitgangspunt van deze methode is dat het lichaam heel nauwkeurig kan aangeven wat wel en niet goed is.

 

Ik maak een uitgebreide bodyscan d.m.v. de spiertest. Daarna vinden er testen plaats d.m.v. test-ampullen.

Als we alle informatie verzameld hebben gaan we aan de slag om te achterhalen wat de juiste voeding en eventuele supplementen zijn die de klachten kunnen verminderen.

 

Wij ontkomen er niet altijd meer aan om vitaminen en mineralen toe te voegen aan onze voeding. Ons voedsel bevat niet meer voldoende voedingsstoffen, waardoor er tekorten ontstaan. In het grote aanbod van vitaminen en mineralen is het moeilijk om de juiste keuze te maken.

Vaak hoort er ook een ander leefpatroon bij bv voldoende lichaamsbeweging.